Over Euro Kitchen

Bij Euro Kitchen doen we er alles aan om het u gemakkelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit of betaalbaarheid. Daarom bieden we een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige keukens aan tegen eerlijke prijzen, met bovendien een razendsnelle levering.

Prijzen

Duitse kwaliteit keukens voor betaalbare prijzen? Bij Euro Kitchen bent u aan het juiste adres.  Door onze warme banden met onze leveranciers kunnen wij keukens tegen deze scherpe prijzen aanbieden, zodat u maximaal kan gaan genieten van uw keuken.

Levering binnen 5 tot 6 weken

Op zoek naar een keukenwinkel met razendsnelle levering? Zoek niet verder dan Euro Kitchen! We zijn trots op onze snelle bezorgservice, wat betekent dat je binnen de kortste keren kunt beginnen met koken. Dus waarom wachten? Kom nu langs bij Euro Kitchen en geniet van razendsnelle levering tot aan je deur!

Showroom

Ervaar zelf onze keukens in onze showroom in Ridderkerk. Wij bieden hier een breed scala aan verschillende keukens. Wij proberen hier de keukens zo realistisch mogelijk te houden. Kom langs en proef de sfeer.

Locatie showroom

Klantgericht

Maar het gaat niet alleen om de producten en de levering. Wij zijn trots op onze uitzonderlijke klantenservice. Ons team staat altijd klaar om u te helpen het perfecte product voor uw behoeften te vinden, al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.